Posted in

Porlasztó – minden kérdésre választ találsz!

A vizes diffúzorokhoz, párologtatókhoz hasonlóan a porlasztók is hőhatás nélkül juttatnak illóolajat a levegőbe, ezáltal megóvják az összes értékes tulajdonságát az illóolajoknak, miközben mikroba és csíramentes, egészséges légkört teremtenek.

A fő különbség, hogy a porlasztók ezt nem vizes ultrahangos porlasztással teszik, hanem sima porlasztással az illóolajat mikrorészecskék millióira bontják és diffundálják szét a levegőben. Ez egy kis motor segítségével történik, így általában hangosabbak egy ultrahangos, vizes diffúzornál. 

Mi az előnye?

  • nem kell cserélni a vizet
  • nem okoz problémát a letapadt vízkő
  • nagyobb tereket lehet vele hatékonyan illatosítani
  • magas páratartalommal rendelkező terekbe is tudunk illóolajat juttatni, anélkül, hogy tovább párásítanánk a levegőt
  • előnyösebb terpiás célra

bamboo

Megveszem!

Mennyi idő alatt használja el az illóolajat?

Napi egy órás működéssel, intenzitástól függően 8-14 nap alatt 5 ml illóolajat használ ela Bamboo porlasztó, de apontos adatokat megtalálod a termék adatlapján.

Milyen illóolajat rakhatok bele?

Kizárólag terápiás minőségű illóolojakat, keverékeket, vagy alkohol alapú keveréket is használhatsz! Arra figyelni kell, hogy a gyantás illóolajoktól (tömjén, mirha stb) eltömődhet! 

Tisztítás

A porlasztót maximunm 70%-os alkohollal érdemes áttörölni, hogy a lerakódott illóolajmaradvány ne okozzon dugulást a szerkezetben. 

fuvoka bamboo

Alkatrészek

A Bamboo porlasztóhoz, már kapható külön fuvóka is, így élettarta még tovább növelhető!

Bamboo termékjellemzők

Garancia 2 év
Tápellátás DC5V, USB kábel (C)
Méret 63.9mm x 28mm x 130mm
Súly  
Ajánlott terület  80 m2-ig
Led színek nincs
Anyaga PP (BPA mentes), alumínium
porlasztás üvegből (termékhez is jár)
Üzemmód szakaszos (1,2,5 órás)
Intenzitás erős/alacsony

Nem szeretnél lemaradni az érdekességekről, akciókról, nyereményekről? Kövess facebookon és instán, vagy iratkozz fel a hírlevélre!

Szólj hozzá

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0