Aura sprayk, térparfümök, sprayk

Tartsd tisztán otthonodat, testedet és lelkedet. Válassz természetes tisztító sprayt, amely a kifejezetten fertőtlenítő hatású illóolajokkal azonnal hat, mindemellett pedig nem szárít és nem marad utána ragadós érzés sem.Légfertőtlenítők, térparfümök különböző illatkombinációkkal is elérhetők. Az extra hatékonyságért válaszd az Aromaforce légtisztító sprayket. Ha pedig a lelkednek kell egy kis tisztítás, válogass az egyenesen Baliról érkezett, kristályinfúzióval készült aura sprayk közül.

Tudástár

Elolvastad már, hogy mi van a tisztítószered hátuljára írva? Számos vegyianyag, amely a szintetikus tisztítószerekben megtalálható éppúgy káros a mi egészségünkre, mint a környezetünkre. Használjuk ki az illóolajok fertőtlenítő, antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságait, hogy otthonunk ne csak tiszta, de egészséges is legyen! Olvasd el blogposztomat és készíts te is aromaterápiás takarítószereket otthonra!

A BaliPura Aura Spray-k harmóniába rendezik és gyógyítják az aurát, és vele együtt a testet is. Az egyedülálló BTM (Balipura Transfer Method ™) lehetővé teszi, hogy a kristályok energiáját a forrásvíz átvegye. A termékek alapja Bali legszentebb vulkánjából, a Gunung Agungból származó szentelt víz. A termékek elkészítése harmóniában van a holdfázisokkal, a késztermék vibrációs hangfolyamaton megy keresztül, és végül egy balinéz pap áldja meg a telihold alatt. Az általuk használt technológiák: Kristályok energiája, Bolygó és virág esszenciák, Energetikai, hang- és vibrációs gyógyítás, aromaterápia, színterápia és balinéz telihold áldás. Termékeikre úgy tekintenek, mint ENERGIÁRA, mely szerte a világon arra hivatott, hogy segítsen az embereknek gyógyulni és emelni a Föld rezgését.

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Kívánságlistához adva