Gyerekeknek

Élvezd az aromaterápia előnyeit az egész családdal!

Bizonyos szabályok mellett lehetőség van arra, hogy a gyerekeket is támogassuk a mindennapokban. Akár azt szeretnénk, hogy jobban aludjanak, könnyebben felébredjenek, gyorsabban gyógyuljanak az illóolajok a segítségünkre lesznek.

51 / 51

Tudástár

Gyerekeknél csak és kizárólag a legbiztonságosabb illóolajokat használjuk, ezeket gyerekbarát címkével láttuk el. A Pranarom PranaBB termékcsaládja, a legnagyobb körültekintéssel, kifejezetten gyerekeknek készült, már 3 kg-os testsúlytól.

Ezen belül mindegyik illóolajnál megtalálod, hogy hány éves kortól ajánlott a használata. Olvasd el, hogy pontosan milyen illóolajok és mire használhatóak gyerekeknél a blogon!

A gyerekek imádják az illatokat és pontosan meg tudják mondani, hogy melyik illóolajat szeretnék! Ragaszkodj a gyermekbarát, gyengéd és biztonságos illóolajokhoz! Mindig hígítva alkalmazd a bőrön! Ha bizonytalan vagy, akkor a PranaBB termékcsalád kifejezetten gyerekeknek és babáknak készült termékcsaládja segítségedre lesz!

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Product categories

Kívánságlistához adva