Arura

2 / 2

Tudástár

Magyarország fekvése és természeti adottságai számos gyógy- és fűszernövény termesztésére alkalmas. Baranya és Dél-Somogy különösen kedvező adottságokkal bír. Ez a tény valamint a tiszta, természetes, hamisítatlan illóolajok sokoldalú felhasználásának terjedése hívta életre az Arura Illóolaj Manufaktúra megalapítását 2016-ban Szigetváron.

Illóolaj lepárlónkban gőzdesztillációval egy – a középkor óta hagyományosan – vörösrézből készült, valamint egy a mai kor igényeinek megfelelő rozsdamentes acélból épült lepárlóüstben dolgozzuk fel az illóolaj tartalmú növényeket. Célunk hazai gyógy- és fűszernövényekből jó minőségű, 100 %-ban természetes, terápiás tisztaságú illóolajok és hidrolátumok előállítása. Szaporítókertünkben vegyszermentes körülmények között többféle aromás növénnyel kísérletezünk. A próbalepárlások során desztillált illóolajokat gázkromatográfiás vizsgálatnak vetjük alá, majd az eredményektől függően döntünk nagyobb ültetvény létrehozásáról. Kínálatunkban többféle aromavíz és illóolaj szerepel: Orvosi levendula, Orvosi zsálya, Muskotályzsálya, Citromfű, Borsmenta, Kerti kaukkfű, Kerti izsóp, Rozmaring, Orvosi székfű, Szurokfű.

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Product categories

Kívánságlistához adva