Fagnes

18 / 18

Tudástár

Az illat a lélek egyik kifejező eszköze, ezért amikor illatot választunk otthonunkba fontos szempont, hogy az adott szinergia hogyan befolyásolja a hangulatunkat, lelkiállapotunkat, s hogy milyen eszköz segítségével juttatjuk a térbe.

Több éves aromaterápiás tanulmányokat illetve franciaországi parfüm készítési alapokba való betekintést követően született a Fagnes márka, ami egyfelől megfelel minden olyan szakmai elvárásnak, ami az aromaterápia szempontjából fontos lehet: minőség, arányok, keverési szempontok, másfelől kinyitja ezt a fantasztikus tudást és elérhetővé teszi mindenki számára, aki nem kíván az illatokkal mélyebben foglalkozni, de szívesen élvezné wellness céllal az otthonában, környezetében természetes illatkompozícióink testet, lelket támogató hatását.

A Fagnes botanikai térparfümök egy-egy lelkiállapot, hangulat köré szőtt szinergiák, egy-egy életérzést megragadó kompozíciók. Minden illat illóolajokból és abszolútokból készül, tehát természetes növényi kivonatokból, s ezek legtöbbje bio minősítésű, ezért is nevezzük őket botanikai térparfümöknek. A bio összetevőket zölddel ki is emeltük a termékek dobozán. Az így készült illatokat pedig növényi (bio) alkoholba ágyaztuk, mert az alkohol stabilizálja az illatmolekulákat és tartóssá teszi az illatot, illetve a folyékonyabb textúra miatt a párologtatót sem tömíti el.

Botanikai térparfümjeink stílusos párologtatásához a Bloomy Lotus diffúzor kollekcióját ajánljuk, melynek modelljei a természet ihlette formákból és az aromaterápia párosításából születtek. Minden részletük aprólékosan került kidolgozásra, hogy egy gombnyomásra átalakítsa a körülöttünk lévő tér atmoszféráját. Erőteljes aromapárájuk révén illatosítanak, miközben egészséges nedvességet biztosítanak a szoba száraz levegőjének, ezzel támogatva a relaxációt és a kellemes közérzetet.

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Product categories

Kívánságlistához adva