Alvási problémák

Készülj fel egy nyugodt, pihentető éjszakára az illóolajok segítségével! Számos illóolaj rendelkezik nyugtató hatással, amely egyaránt kihat az elménkre és a testünkre is. Használd a késztermékeket, vagy párologtass illóolajat diffúzorban, hogy megfelelő légkört teremts az alváshoz.

34 / 34

Tudástár

Számos illóolaj rendelkezik nyugtató, relaxáló hatással. A levendula, vagy tömjén illóolaja enyhítik a stresszt és a szorongást, ezzel segítve testünket megnyugtatását. Az aromaterápia természetes megoldás, mely a megfelelő adagolást betartva nem jár mellékhatással, nem lehet rászokni. Olvasd el a kapcsolódó blogbejegyzést!

Az egyik legismertebb nyugtató illóolaj az orvosi levendula (Lavandula angustifolia illóolaj), amelynek alvásra, pihenésre gyakorolt pozitív hatását számos kutatás bizonyítja. Tegyél egy cseppet a tenyeredbe, mélyen lélegezd be és hagyd, hogy álomba ringasson. Ha szeretnél bevált módszert kipróbálni, akkor használd a Pranarom Aromanoctis családjába tartozó elalvást segítő spray, roll-on vagy kapszulázott készítményeit.

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Product categories

Kívánságlistához adva