Fejfájás, migrén

A fejfájás sokszor az egész napunkat megkeseríti. Feszülő, fájdalmas érzés? Lüktető halánték és meg nem szűnő fájdalom? Fájdalomcsillapító helyett, próbáld ki a levendula, borsmenta, vagy majoranna illóolajokat. Ha komplex megoldásra vágysz, használd a Cepharom fejfájás elenni rollt!

14 / 14

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Az általad választott illóolajokat tedd egy rollonos üvegbe, így bármikor kéznél lehet és könnyű a használata is. A Cepharom fejfájás ellenne rollal, már semmi dolgod, csak használnod kell! Kend be a halántékod, homlokod és tarkód területét, majd tegyél egy keveset a tenyeredre is és mélyen lélegezd be onnan az illatot! Figyelj rá, hogy ne kerüljön a szemedbe!

A levendula és a borsmenta tuti befutók, ha ezt még szeretnéd fokozni, akkor a majoranna illóolaja is belép a körbe!

Segíthetnek még a fenyő illatok és az eukaliptuszok is. Párologtass, használd az az Eucaly’pur keveréket! Fontos rájönni, hogy mi lehet a fejfájásod mögött és megtalálni a számodra tökéletes keveréket!

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Product categories

Kívánságlistához adva