Immunrendszer támogatása

Az illóolajok kiváló természetes megoldást jelentenek, amikor testednek egy kis extra támogatásra van szüksége. Az aromaterápiás termékek számos módon használhatóak az immunrendszer erősítésére, támogatására.

Előre kapszulázott termékeinkkel támogasd belülről a szervezetedet, párologtass légfertőtlenítő, tisztító keverékeket és ne felejtsd el, fertőtleníteni a felületeket és a kezedet sem!

1 - 60 / 75

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Általánosságban elmondható, hogy az illóolajok fertőtlenítő hatással rendelkeznek. Számos illóolaj azonban különösen hatékony a baktériumok, vírusok és gombák terjedésének megakadályozásában. Egyes illóolajok elősegíthetik az immunrendszer stimulálását azáltal, hogy fokozzák a vérkeringést és serkentik a nyirokrendszer működését. Ha tanácstalan vagy, hogy hol kezd, akkor ajánlom az  Aromaforce keveréket, mely bedörzsölésre és párologtatásra is egyaránt alkalmas. Olvasd el a blogon, melyik az én 5 kedvenc immunerősítő termékem!

Az illóolajok számos módon alkalmazhatóak az immunrendszer támogatásra. Diffúzorban párologtatva tisztítják a levegőt és megakadályozzák a baktériumok, vírusok terjedését. Tisztítószeredhez is hozzáadhatod, hogy természetes módon segítsd elő a felületek fertőtlenítését. Alkalmazhatod a bedörzsölő technikát, amellyel egész testedet végig dörzsölöd a növényi olajban higított illóolajjal. A belsőleg is alkalmazható, étrend-kiegészítőnek minősülő késztermékeket alkalmazhatod immunerősítés céljából, vagy betegség során.

Immunrendszerük állapotát számos tényező befolyásolja – az idegesség, stressz, alváshiány épp úgy kihatnak a szervezetünkre. Az illóolajokkal segítséget adhatunk a testünknek, hogy nyugodtabb, stresszmentesebb mindennapokat élhessünk meg, segít az alvási nehézségek természetes megoldásában. Minden illóolaj rendelkezik egy bizonyos fokon fertőtlenítő hatással is, de számos illóolaj kifejezetten hatásos ezeken a területeken, más illóolajok pedig a vér- és nyirokkeringés támogatásával segítik az immunrendszer stimulálását.

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Product categories

Kívánságlistához adva