Memória, fókusz

Néha szükségünk lehet egy kis segítségre a koncentrációhoz és a koncentrációhoz. Frissítő, élénkítő és stimuláló illóolajaink segítenek megnyugtatni az elmédet, és teret adnak a feladatra való összpontosításhoz. Vizsga vagy munka mostantól nem lehet akadály, használj illóolajokat a célzott fókusz eléréséhez, vagy használd a Pranarom memóriajavító kapszuláját!

11 / 11

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Számos kísérlet foglalkozik a rozmaring illóolaj memóriára gyakorolt hatásával. A Northumbria University pszichológusai a magas 1-8 cineol tartalmú rozmaring olajjal (Rosmarinus officinalis ct. cienol) kísérleteztek és mutatták ki, hogy milyen hatással bír az olaj párologtatása a memóriára. Az eddig kutatási eredmények arra engednek következtetni, hogy a rozmaring olaj segítheti a memóriazavarral küzdő egyének kezelését, illetve javíthatja az egészséges felnőttek kognitív képességeit.

Olvasd el blogposztunkat a rozmaring illóolajról!

Citrusfélék, mint a mandarin, citrom, grapefruit, vagy borsmenta párologtatásával tudjuk támogatni a koncentrációt. Akár keverhetjük is ezeket az illóolajokat és létrehozhatunk saját szinergiákat, hogy elősegítsük a mentális figyelmet és javítsuk a memóriát.

Product categories

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Kívánságlistához adva