Stressz, nyugtalanság

Pihenj, lazíts és lélegezz – segítenek az illóolajok!

Használj nyugtató és ellazító illóolajokat! Tudatosítsd magadban a stressz és nyugtalanság érzését és szánj időt az öngondoskodásra! Használj napi szinten illóolajokat, és ezzel segítsd a stressz levezetését, a nyugtalan érzések elkerülését!

1 - 60 / 80

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Válogasd össze kedvenc nyugattó hatású illóolajaidat és keverd ki a saját nyugi keverékedet. Hordozóolajba téve, használhatod parfümként is, hogy egész nap magaddal hordozd az illatot. Tedd párologtatóba és illatosítsd be magad körül az egész teret. Használhatod az előre összeállított Meditation, vagy Zen keverékeket! Ha parfümként alkalmazol egy keveréket, mindig figyelj oda az illóolajok fényérzékenyítő tulajdonságára!

Köztudott, hogy a levendula illóolaj híres nyugtató és gyógyító tulajdonságairól. A tömjén nagyszerű választás földelő tulajdonságai miatt is. A fás illóolajokat gyakran használják pihenésre is, mivel segítenek újra kapcsolatba lépni a földdel. De a legfontosabb és legmérvadóbb, mindig az egyén és az emlékezet. Hiszen az illatmemóriánktól függhet, hogy számunkra mi nyugtató, kellemes illat. Egy rossz emlék bármikor felülírhat egy általánosságban nyugtató hatással bíró emléket és fordítva.

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elfelejtetted a jelszavad? Írd be a felhasználóneved vagy email címed, küldünk egy emailt a visszaállításhoz szükséges linkkel.

Kosár 0

Product categories

Kívánságlistához adva